Adverteren op Biljartpoint

Adverteren doet verkopen !!

Voor de mensen die het niet weten, Biljartpoint gebruiken kost elk jaar veel geld. Vele honderden euro’s, die we kunnen terugverdienen door adverteerders te vinden. Wanneer men Biljartpoint opent op onze pagina dan ziet u bovenaan onze adverteerder Maasduinen staan. Dan zijn er nog enkele poules waar een advertentie boven staat.

Ons verzoek is: zoek eens mee naar een sponsor die boven een poule zou willen staan. Voor sponsoren kan dat heel aantrekkelijk zijn omdat de advertentie door velen gelezen wordt. Drukt een lid een wedstrijdformulier af dan komt die advertentie ook daar op te staan. Wanneer een sponsor een eigen website heeft dan hoeft men binnen Biljartpoint maar te klikken op de advertentie en men gaat op een nieuwe pagina naar de website van de sponsor.

De kosten voor de sponsor zijn bij een eenjarig contract 100,00 euro (dat is minder dan 8,50 euro per maand). Boven elke poule is het mogelijk te adverteren. Biljartpoint heeft meer dan 14.000.000 (14 miljoen) bezoekers per jaar.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Peter van Wezel.
Geïnteresseerde adverteerders kunnen mailen naar info@vbdm.nl