Michel van Iersel Erelid VBDM en Lid van verdienste KNBB district Midden-Brabant

Tijdens een geslaagde afscheidsreceptie ontving Michel van Iersel als vertrekkend wedstrijdleider competitie VBDM het eremetaal “Erelid VBDM” namens het bestuur opgespeld door de voorzitter Peter van Wezel en uiteraard een bloemetje voor zijn echtgenote Tiny.

IMG_1914 IMG_1917

 

 

 

 

 

 

 

Namens het bestuur van het district reikte Peter Rijckaert het eremetaal “Lid van Verdienste van het district” uit. Tevens sprak Peter namens Biljartpoint warme woorden van dank uit voor de medewerking en inzet die Michel toonde vanaf de oprichting. Ook hier prachtige bloemen voor Tiny van Iersel.

IMG_1960 IMG_1962

 

 

 

 

 

 

 

Voor de hele fotoserie klikt men boven in de balk op foto’s – daarna op Afscheid Michel