Nieuws archief

In februari 2016 ging binnen ons district Midden-Brabant een cursus Arbiter 1 van start. 9 leden van 4 verschillende verenigingen begonnen aan de 7 theorie en praktijklessen. Na een paar lessen haakten 2 leden af. Alle lessen werden gehouden in het lokaal van JBCW aan de Antoniusstraat te Waalwijk.
Ook het examen werd daar afgenomen. Voor de middag braken zeven mensen hun hoofd over 40 theorievragen, waarbij men tenminste 28 goede antwoorden moest geven. Alle kandidaten waren geslaagd. Na een gezamenlijke lunch die op voortreffelijke wijze verzorgd werd door de lokaalhouder Trudie van Engelen begon het praktijkgedeelte.

Onder oplettendheid van de KNBB examinator, mevrouw Anja Groeneveld, moest elke kandidaat in zowel het Libre als in Driebanden tenminste 20 minuten bewijzen dat zij het geleerde onder de knie hadden. Jammer genoeg moet een deelnemer van de cursus alles overdoen en slaagde niet.

Hieronder een overzichtsfoto van de geslaagden, de examinator, de docent en vier voorspelers.

IMG_1824

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenste rij vlnr.: voorspeler Sjef van Hulten; examinator Anja Groeneveld; geslaagden Gerrit van der Kemp, Marcel de Brouwer en Martin de Graaf; voorspelers André Brands en Piet van Cromvoirt; de KNBB docent Jac van de Ven
Onderste rij vlnr.: voorspeler Gerrit de Man; geslaagden Jos Meijer, Jan van Engelen en Ton van Rixtel.

Het bestuur VBDM feliciteert de geslaagden en wenst hen veel succes voor de toekomst.